despre noi

peste 30 de ani de experienta

VĂ ASISTĂM ÎN CELE MAI DIFICILE PROVOCĂRI PRIVIND GESTIONAREA REȚELEI DE PARTENERI DE AFACERI

Echipa noastră de experți în gestionarea rețelelor de Parteneri și-a dobândit expertiza lucrând fie pentru furnizori importanți, fie pentru partenerii acestora, pe piețe internaționale ca România, Bulgaria, Ungaria, Cehia, Slovacia.

Ca lideri, traineri sau consultanți pentru organizații internaționale, experiențele noastre au contribuit la cine suntem astăzi.

suntem aici pentru tine

Marius Persinaru

Marius Persinaru

Managing Partner

Cofondator și lider executiv, Marius pilotează Channel Advisors către viziunea sa de a ajuta companiile sa își dezvolte rețele de parteneri solide si profitabile.

Cu o experiență de peste 30 de ani in corporații multinaționale sau companii locale din domeniul high-tech, Marius a condus organizații din multiple țări din Estul Europei.

Strategiile și programele implementate de el în regiuni precum America Latina, India, Rusia sau Estul Mijlociu au contribuit major la accelerarea vânzărilor indirecte prin Parteneri.

În cariera sa, Marius s-a concentrat și pe programe de satisfacție și loializare a Partenerilor, schimbării organizaționale ori definirea strategiei și redresarea afacerii.

Marius activează în sectorul public și privat și deservește organizații comerciale și profesionale făcând parte din diverse comitete directoriale.

În viziunea sa, companiile se pot dezvolta sustenabil iar afacerile pot fi deopotrivă profitabile pentru întregul ecosistem al afacerii.

    https://www.linkedin.com/in/mariuspersinaru/
     marius@adviseteam.ro

Cosmin Nan

Cosmin Nan

Senior Partner

Cosmin crede cu tărie că orice parteneriat este bazat atât pe valoarea adusă de fiecare partener cât și pe energia și angajamentul persoanelor implicate. Un parteneriat excepțional se bazează pe matematica din spate dar și pe chimia dintre oameni.

Având o experiență întinsă pe mai bine de 15 ani în construcția și vânzarea de/prin canale indirecte, implementarea și gestionarea programelor de canal și a tacticilor specifice, Cosmin a lucrat pentru o varietate de furnizori de tehnologie ca Hitachi, Klockner Moeller, Eaton, Honeywell și Schneider Electric unde a deținut roluri de business development,  gestionare de canale indirecte și leadership pentru echipele de vânzări, acolo unde s-a remarcat prin cultura organizațională și motivația cultivată în aceste echipe.

Instrumental în operarea a multiple canale indirecte în EMEA, s-a asigurat de adopția proceselor de vânzări, a excelenței bunelor practici și de creșterea sustenabila a business-urilor de multe ori prin inițiative out-of-the-box, inovative.

Cosmin petrece cu plăcere timp în natura sălbatică, iubește călătoriile îndepărtate cu motocicleta și să asculte poveștile oamenilor pe care îi întâlnește, incarcadu-se cu energie în interacțiunea cu oamenii. Dacă nu ar fi condus afaceri prin canale indirecte, atunci cu siguranță ar fi fost implicat în antreprenoriat cu impact social pozitiv ori în organizații non-guvernamentale care susțin comunitățile și oamenii prin educație și spirit ecologist.

 

    https://www.linkedin.com/in/cosmin-florian-nan-b1a04090/
     cosmin@adviseteam.ro