despre noi

peste 30 de ani de experienta

VĂ ASISTĂM ÎN CELE MAI DIFICILE PROVOCĂRI PRIVIND GESTIONAREA REȚELEI DE PARTENERI DE AFACERI

Echipa noastră de experți în gestionarea rețelelor de Parteneri și-a dobândit expertiza lucrând fie pentru furnizori importanți, fie pentru partenerii acestora, pe piețe internaționale ca România, Bulgaria, Ungaria, Cehia, Slovacia.

Ca lideri, traineri sau consultanți pentru organizații internaționale, experiențele noastre au contribuit la cine suntem astăzi.

suntem aici pentru tine

Marius Persinaru

Marius Persinaru

Managing Partner

Cofondator și lider executiv, Marius pilotează Channel Advisors către viziunea sa de a ajuta companiile sa își dezvolte rețele de parteneri solide si profitabile.

Cu o experiență de peste 30 de ani in corporații multinaționale sau companii locale din domeniul high-tech, Marius a condus organizații din multiple țări din Estul Europei.

Strategiile și programele implementate de el în regiuni precum America Latina, India, Rusia sau Estul Mijlociu au contribuit major la accelerarea vânzărilor indirecte prin Parteneri.

În cariera sa, Marius s-a concentrat și pe programe de satisfacție și loializare a Partenerilor, schimbării organizaționale ori definirea strategiei și redresarea afacerii.

Marius activează în sectorul public și privat și deservește organizații comerciale și profesionale făcând parte din diverse comitete directoriale.

În viziunea sa, companiile se pot dezvolta sustenabil iar afacerile pot fi deopotrivă profitabile pentru întregul ecosistem al afacerii.

    https://www.linkedin.com/in/mariuspersinaru/
     marius@adviseteam.ro